12. mai 2008

En ny sjanse

To små og en stor her i huset fikk på søndag en ny sjanse som de brukte for alt det den var verdt!

Andre søndag i februar gikk nokså normalt for seg her i huset. Ingen aviser eller andre media som på forhånd hadde fortalt mann og barn at en morsdag var rundt hjørnet. Nå gjorde riktignok regionlederen vår fra Norge et bra forsøk rundt frokostbordet den dagen, men toget var liksom gått da, virka det på de tre friborgene som så på hverandre og deretter på mora i huset.

Nå er vi i den situasjonen at ungene våre går på en amerikansk/internasjonal skole, Irene jobber på samme skolen, Håvard og Hanne har amerikanske venner som de leker med i fritida, hele familen går på amerikansk/internasjonal gudstjeneste/søndagsskole og vi voksne har mange amerikanske venner. Vi kunne med andre ord ikke unngå å få med oss at det var morsdag i Amerika på søndag, og som amerikanere flest, så ble dagen rikelig feiret, også av amerikanere i Mali.

På skolen lagde barna kort og gaver, mannfolka slo seg sammen og gikk på byen og handla gull, venner sendte gratulasjonshilsner til hverandre og hjemme stod mann og barn på pinne for å gjøre alt som måtte gjøres den dagen. Det var i det hele tatt Morsdag med stor M, også for en norsk mamma :-) Banansplitten på Broadway café var delicious!


Takk Hanne, Håvard og Jon Ivar for en fantastisk dag!!


3 kommentarer:

Torbjørn sa...

Ikkje for å leggje noko demper på stemninga, men eg likte ikkje isen på Broadway:p Kanskje fordi eg er meir bortskjemd med norsk is:)

Anonym sa...

Det er godt du er ærlig, Torbjørn :-)
Jeg sier ikke nei takk til en banansplit i Balestrand den 7. juni. Vi har jo litt å feire da også!!!
mamma

david santos sa...

Excellent post.
Have a nice day.