12. juli 2008

En sommer er snart over

Da har vi lagt bak oss noen uker i Norge der vi har fått truffet familie og venner, vært sammen med Torbjørn og Øyvind, stiftet nye bekjentskap, gjort unna årets tannlegebesøk, sjekka synet, kjøpt nye brilleglass, fått litt påfyll av vaksine, vært på kontroll på sykehuset ++

Bilen vår har gått 4500 km på fem uker, så vi kan ikke beskyldes for å være sofaslitere...

Vi kan se tilbake på mange gode sommerdager i campingvogna vår på Åpta. I 8 grader, vind og regn har vi kost oss med å lese bøker, spille spill, høre musikk og jobbe litt i de engelske skolebøkene våre. Vi har nytt opplevelsen av å ha blitt gjennomblåst og søkkvåt. I 25 grader og sol har vi badet og nytt livet ved og på sjøen. Ettersom familien begynner å øke med voksne barn, har vi startet byggeprosjekt med å utvide "hytta vår" på sørlandet. Så neste sommer har vi enda bedre plass til å ta i mot gjester :)

Takk for en koselig prat (eller fler) til de av dere som vi traff på, og en ekstra takk til de av dere som stakk innom oss slik at VI ikke trengte å flytte på oss hele tiden. Dagene i Norge har gått fort, men nå gleder vi oss til å reise hjem igjen til Bamako, til huset vårt, til vennene våre i Mali og til hushjelpa vår!! Koffertene ligger klare i Bergen igjen og begynner å fylles. Mandag morgen drar første pulje sørover. Men først skal vi feire litt bursdager denne helga.

Mens dere venter på nye innlegg fra sørligere breddegrader, kan dere kose dere med sommerbildene våre enn så lenge


1 kommentar:

Anonym sa...

Hei, God tur ut igjen. Hils kjente! Håper kofferten kom fram!

Edgar