29. juli 2007

Brødretreff i Lyngdal

Vi er veldig glad for at alle søskena Friborg er glad i å reise på bibelcamp. Og at både de og et søskenbarn er glad i å være på ferie på Lyngdal Bibelcamp er jo ekstra koselig for oss, som dermed hadde masse slekt i nærheten i en hel uke. Jon Ivar har kjørt campingvogner i skytteltrafikk for at alle skulle få ha tak over hodet, og det kom vel med med alt regnet som de fikk med på kjøpet på bibelcampen denne uken.... (Marit med familie var nedover noen uker tidligere, men det var ikke mindre regn da).

Håvard og Hanne har vært mye nede på bibelcampen denne uka, sammen med søskenbarna, mens vi her hjemme har stått over kassene. De har fått en oppfriskning på hvilken tante som hørte til hvilken onkel og hvem søskenbarn som hadde hvilken far... :) De har også blitt godt kjent med to tremenninger som også var her nede samtidig med resten av slekta.

Midt i pakkekaoset har vi voksne tatt oss litt tid til å være familiære også. Det har blitt både tur til dyreparken, bursdagsfeiringer og tacokveld i forteltet. Noen møter har vi også fått med oss, og det er vi glad for. Det var en stor kvote Friborgbarn som var med i barnekoret på avslutningsdagen av bibelcampen i dag.

Ingen kommentarer: