20. august 2007

Skolestart og bursdag

Lørdag fulgte vi Torbjørn til nytt skoleår på Sygna for tredje gang. Rart hvor fort disse årene har gått. Vi fikk være med på enda en flott åpningsfest i Belihallen, med påfølgende mat og program på Sygna. Rundt internatene sydet det av ungdommer som var glad for å se hverandre igjen, eller noen mer spente, som var der for første gang. Foreldre bar kasser og tømte biler, så det ene rommet ble fylt opp etter det andre. Vi følte oss noe tilovers da Torbjørn hadde gjort alt dette selv noen dager i forveien, på vei til kjøretime i Sogndal :) Men så kunne vi heller kose oss på rommet hans med lørdagsgodt og brus :) :)

Sygnarussen har andre år på rad valgt Mali/Elfenbeinskysten som russeprosjekt. Dette kan du etter hvert lese mer om på Sygna sin hjemmeside.

På Sygna traff vi også Espen Kvamme som skal reise sammen med oss til Mali for å være ettåring det kommende året. Det var full klaff for Håvard og Hanne med en gang, så vi så nesten ikke mer til dem den dagen, da de skulle være med Espen.

Søndag var vi invitert til å være med på semesterstart i Salem i Bergen kl. 11 Det var presentasjon og forbønn for misjonærer som var kommet hjem eller skulle ut på feltet denne høsten. Kjekt å se mange kjente ansikt fra oppveksten min i Salem, men størsteparten av forsamlingen var nok byttet ut siden den gang. Dermed var det ekstra kjekt å kunne møte denne forsamlingen og forhåpentligvis få noen nye forbedere når mange av de gamle nå var borte.

I dag har vi vært på KVS-Lyngdal og fulgt Øyvind til første skoledag på ny skole! Han fikk et stort og fint internatrom med utsikt til blant annet Lyngdalsfjorden. Nå trenger han bare noen dager til å få på plass alt inventaret sitt :) og bli kjent med nye venner der nede!!

Vi gamle skal bruke uka til å avslutte pakkinga vår og hente oss inn igjen etter en travel helg med mye kjøring og lite søvn. Campingvogna på Åpta blir vårt tilholdssted den siste tida før vi drar til Oslo på mandag og Mali på tirsdag (28.8). Takk til mamma og pappa i Bergen som var villig å ha Håvard og Hanne på litt ekstra ferie denne uken.

Tradisjonen tro så hører det med en bursdag her i huset i disse skolestarttider. Om den ikke er like rund som kona si var i sommer, så skal vi ut og feire den!! Gratulerer med dagen, Jon Ivar!!!

Irene

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, pappa!!!
Klem fra Håvard og Hanne