17. august 2007

Utsendingsmarkering

Vi sier en stor takk til Fjordane krins som stelte i stand en markering for oss på Skilbrei ungdomssenter i går i forbindelse med at vi nå er på vei til Mali . Møtesalen var full av misjonsvenner i alle aldre.

Lokalavisa annonserte med «Utsendingsmarkering», og jeg har tygd litt på dette ordet. Det ble i går markert at misjonsvenner i Fjordane er med og sender ut noen, de er delaktig i handlingen. Denne gang er det vi som reiser, som blir sendt ut, men det er misjonsfolket som er aktive og handler ved at de sender oss ut.

Det er ikke alltid like kjekt å skulle «vise seg fram» i forbindelse med at en reiser ut som misjonær. Noen ganger tenker jeg at det hadde vært godt og reist litt anonymt. Men vi har erfart at vi er helt avhengig av misjonsfolket hjemme, at de gjør sin del av arbeidet, og da er det veldig godt å kunne møtes før vi reiser ut. Og så fikk vi erfare at i stedet for at vi skulle fokusere på at vi skulle gi noe på møtet i går, så var det vi som fikk noe!

Forbønn er det viktigste de som sender oss ut kan bidra med. Det var godt å få dele konkrete bønneemner med forsamlingen på Skilbrei i går. Og det gjorde godt å bli bedt for der og da, å høre at de to guttene våre som skal være igjen på skole i Norge var like mye husket på som vi fire som reiser ut. Og takk for alle gode håndtrykk etterpå med løfte om at «Vi vil huske på dere». Vi er rike!

Liv Hushagen, som er på vei til ny periode i Etiopia, delte med oss blant annet et vers fra 2.kor.9,8: «Og Gud er mektig til å gi dere all nåde i rikelig mål, så dere alltid og i alle ting kan ha alt dere trenger til, og ha overflod til all god gjerning». Dette skal både hun og vi få reise på. Vi er enda rikere!!





Irene

Ingen kommentarer: