18. februar 2008

Den 7. i rekka

Forrige uke var vi med på vår 7. misjonær- konferanse i Vest-Afrika (den første i Mali). Det ble fire dager med tid til å prate om arbeidet vi står i, gleder og utfordringer, om tanker for videre arbeid både i Mali men ikke minst i Elfenbeinskysten. Det ble dager med sosialt samvær gjennom både sporløp, bassengliv, underholdningskveld, film og gode drøser. Vi hadde besøk av Kjell Jaren (regionleder for Vest-Afrika) og Oscar Nordbø (tidligere misjonær i Elfenbeinskysten). Sistnevnte er for tiden med og underviser på et 6 ukers bibelkurs i Bamako. Begge gjestene fikk være med å gi oss åndelig påfyll gjennom bibeltimer på formiddagene, og vi hadde også gode samlinger om kveldene.

Forholdene i Teriya Bugu lå fint tilrette for å gi oss en god setting rundt konferansen. Mange koste seg i bassenget, ungene opp til flere ganger om dagen. Lekeplassen var like flittig brukt av de små. Vi gikk til duk og dekket bord til middag klokken 12 hver dag. Håvard og Hanne var flittig og gjorde skoleoppgaver hver formiddag til tross for at de syntes det var kjedelig å jobbe alene. De gleder seg til å komme tilbake til skolen! De to skoleelevene utgjorde 2/3 av programkomiteen for underholdningskvelden. Med Gilde pølser, flybåren fra Norge sammen med lomper og pølsebrød, ble det en flott avslutning på ei fin uke. Bildetekst kommer fram ved å flytte musa over bildet

1 kommentar:

Anonym sa...

Det er en solid gjeng som har vært på konferanse, synes jeg!

Håper vi kan få lov til å være med på det neste bildet.. :)

Har vært med på en misjonærkonferanse tidligere, i Bangladesh, der var vi til sammen, medregnet alle teltmakerne og tilreisende fra Norge var 6 stykker! Håper det blir litt flere på neste misjonærkonferanse jeg er med på!

Ser forresten ut som et utrolig flott sted dere har besøkt! Kan jo få reisefeber av mindre!