17. mars 2008

Gjenforening

Da har vi gleden av å melde at familien igjen er samlet hjemme i Badalabougou, en av Bamakos mange bydeler. Torbjørn og Øyvind landa søndag kveld, etter å ha vært 2,5 døgn på reise fra hhv Sygna og KVS-Lyngdal. Hanne og Håvard hadde gardert seg ved å sove middag i to timer, så de var veldig klar for å være med til flyplassen for å møte storebrødrene igjen :)

Dagen i dag har nok gått med til å sove ut for de to langveisfarende, mens vi andre var på jobb og skole fra klokken 07. Vi får påskeferie først utpåpå langfredag. Da jeg kom hjem fra jobb kl 15.30 i dag, satt 10 sultne mennesker på terrassen vår, nybadet, og ventet på mat. Ja, selv i 40 graders varme må vi spise litt, men det går mest i vann for tiden..... (maten stod forøvrig på bordet da jeg kom inn, vel utført av en dyktig Mamadou).

Etter middag og noen omganger med div spill, fikk vi feiret Øyvinds bursdag med en kake også her i Bamako. Espen (ettåring) fikk også besøk i helga (4 stk), og nå, fem timer etter middag, spilles det fortsatt rundt bordet. Et ungdommelig preg over huset i kveld :)

Irene

Ingen kommentarer: