12. januar 2008

Kardemommeby

Da Jon Ivar i desember kom hjem fra turen til Elfenbeinskysten, hadde han med seg flere ting i kofferten. Det mest verdifulle var gjerne bildene han hadde fått tatt inne på misjonstasjonen og skoletomta i Ouaninou.

Kardemommeby, som skoleelevene våren 2001 malte rundt hele plattingen, lyser fortsatt opp på tomta. Jon Ivar måtte riktignok tråkke ned noen meter med buskas som hadde vokst tett inntil muren, men tegningene stod der like fullt og smilte mot ham. Plattingen ble flittig brukt, både i skoletid og fritid, for ballspill så vel som sykling og rulleskøyter. Flere fester hadde vi også her, bl.a under misjonærkonferanse og på 17. mai. Felles for alle som oppholdt seg på plattingen var at ingen kunne unngå å se (ei heller i dag) det store RBK-emblemet som Sigfred fikk malt på "gulvet", til glede for noen og til sorg for dem som ikke heia på Rosenborg :)
Bildeserien herfra er en spesiell hilsen fra oss til våre tidligere kollegaer, små og store, som vi fikk være sammen med i Elfenbeinskysten.

Jon Ivar var også oppe på vanntårnet på tomta og tok bilde derfra. Mange minner dukker opp når vi ser de ulike husa på misjonsstasjonen og landsbyen nedenfor.
Irene

Ingen kommentarer: