21. desember 2007

Familien samlet igjen

Etter 4 måneder er familien igjen samlet - og små og store hjerter gleder seg. At mormor og morfar også er sammen med oss, er en ekstra gave som vi alle setter pris på! Klokken 23 i går kveld kom alle fire ut fra flyplassen, med all bagasjen i behold, og gjensynsgleden var stor. All trøtthet var som forsvunnet fra de to minste som hadde strevd for å holde seg våken helt til nå.

Vel hjemme ble den ene tingen etter den andre pakket opp. Vi hadde ikke storbagasje med oss da vi flyttet til Mali i august, vi hadde kun 2 kofferter med oss hver. Og det vi ikke fikk med oss i august kom i går kveld. Så Håvard kunne glede seg over legoen, Hanne over dukkevogna, Jon Ivar var glad for potetgull og majones og Irene fikk kjøkkenmaskina ut og det ble nybakte brød til kvelds i kveld:) Pinnekjøttet ligger trygt i fryseren sammen med fårepølse og kransekake:)

I dag har vi kost oss hjemme, i og utenfor bassenget, inne og ute. Alle var klar for en rolig dag etter mye reising i går. Det blir nok mer farting på oss etter hvert.

Ingen kommentarer: