30. desember 2007

Utflukt

I dag har vi hatt en flott dagstur til Mana, 1 time sør for Bamako. Våre ameri- kanske venner inviterte oss med på grilling, gocart og motorsykkelkjøring i bushen, og HELE familien storkoste seg. Størst var nok dagen for far i huset som etter over 20 års ekteskap og et motorsykkelsertifikat som er like gammelt endelig fikk kona med på motorsykkeltur :)

Plassen vi dro til er en gammel amerikansk/canadisk misjonsstasjon som nå også brukes til frihelger for misjonærer i storbyen. Det var herlig å komme ut fra trafikkstøyen, og området minte oss mye både om misjonsstasjonen vi bodde på i Ouaninou og Campen i Man, med stor boltreplass rundt husa.

Misjonsstasjonen var også en del av bibelskolen som Solo og Mariam går på, og vi var innom og hilste på dem på vei hjem.


Vi skulle gjerne ha vært lenger i Mana, men det får vi ha til gode til en annen gang. Med tanke på at vi skal være 24 stk her hjemme i morgen kveld (nyttårsafta), så fant vi ut at det var best å reise hjem i kveld.....

Ps Øyvind kjørte så fort på motorsykkel at kameraet rakk ikke å fange ham inn :)

1 kommentar:

farfar sa...

Kjekt å følge med dere. Mye interessant stoff for oss nordboere som nok har lite kjennskap til Afrika. Nå ønsker vi dere alt godt og et riktig godt nytt år!
Masse hilsner fra oss i Sjøtun.
Erland