5. desember 2007

Kuldesjokk

Temperaturen i Bamako synker dag for dag. I dag var det så kaldt at de minste barna på skolen måtte være inne i første friminuttet! Det var bare 17,5 grader da vi dro på skolen kl. 07, og Håvard spurte etter en lue!! I barnehagen satt ungene med jakke på inne :)

Gartneren vår hadde kledd seg godt før han gikk i gang med å klippe bouganvillaen vår. Men vi klager ikke!! Vi skal huske disse morningene i april/mai når gradestokken kan være nærmere 50 tallet enn 40 tallet. Vi lever i et land med store variasjoner i klimaet på samme måte som i Norge, bare på en annen del av temperaturskalen. Våre frostrier i 17-18 grader forteller oss at vi er godt avklimatiserte :)

Irene

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Husker godt kuldesjokket i Afrika ja. Hadde nesten glemt at det var sånnn...våknet i Mongolia i dag til 19 kalde!!
Har hatt en liten maratonlesing av bloggen deres i dag og dvelte litt ved bildene..koselige å se igjen kjente. Kjente ikke igjen de som var lagt ut som Touba-folket..er det Jules, Fatou og co?
Ha en fin førjulstid...
Hilde og Kai Ove

Anonym sa...

Hei Irene og Jon Ivar.En liten hilsen fra Fyllingsdalen. Det er kjekt og følge dere i hverdagen.Vi ønsker hele familien en god og fredfull julehøgtid. Hilsen Aud og Roger.

Jon Ivar sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jon Ivar sa...

Takk for hilsen både fra Mongolia og Fyllingsdalen. Så langt har vi blogglesere i 9 ulike land, og det er jo litt gøy. Finland holder på å gå forbi Frankrike i antall besøk ;) Velkommen i Vest-afrika gjengen!! (nb vi kan kun lese land og by/tettsted dere sitter og leser bloggen vår, ikke navn....Norge med Oslo er i teten.)
Fortsatt god adventstid til dere alle.
Irene
ps måtte slette min forrige kommentar for å korrigere meg selv, om noen skulle lure på hva som ble slettet;)