24. november 2007

Leir i Ouaninou

I morgen (søndag) begynner en ukes lang leir i Ouaninou, beregnet på mahouene. Omahr Traouré, en omvendt muslim, er en av hovedtalerne denne uka. Han har vært i Ouaninou og Koonan (på bibelsenteret) flere ganger tidligere. Han har et sterkt vitnesbyrd om Jesus. Dette vet også muslimene. Flere ganger har muslimene i etterkant av Traourés besøk i området mobilisert. De har da fått kyndige imamer for å undervise muslimene i egen tro og motbevise Jesu frelsesverk, som nettopp har vært stekt forkynt i området.

Leiren holdes i år i kirka i Ouaninou, og etter antall deltakere tidligere år er det forventet ca 40 deltakere. Også Issiaka, vår evangelist i Abidjan, reiser til Ouaninou sammen med en hjelpeevangelist. Pastor Pierre som bor i Ouaninou vil også være med.
Kyrkja i Ouaninou badar i Guds mogonsol
To av mahoumedarbeiderne våre i radioarbeidet er reist fra Bamako til Ouaninou for å være med på leiren. Vær med å be for alle deltakerne, men spesielt for disse to, at de må få et møte med Jesus som forandrer livet deres. Det vil bety mye for budskapet i radioarbeidet vårt hvilket vitnesbyrd programlederne bærer. Be også for talere og ledere, at de må få visdom og styrke og at Gud må få tale gjennom dem.

Ingen kommentarer: