5. november 2007

På hjul

Klokken kvart over seks i dag tidlig var gjengen vår klar til å sette seg i bilen for å dra til Elfenbeinskysten. Med full dieseltank, 36 liter rent vann, 24 colabokser, toalettpapir, malariatabeletter, kart, sengtøy og hodepute, pass og visa følte de seg rimelig klar til å ta i veg.

Koonan, Dioman og Touba, før de setter kursen videre til Abidjan. Er det riktig som ryktet sier, så er det nå mobildekning på fleste plassene de skal ferdes. Jeg venter spent på "reisebrev". 60 mil ligger foran dem, og de håper å nå Toba fylke før mørket kommer. De neste tre dagene skal de besøke både Ouaninou,sebrev" og følger dem på veien i hjertet mitt!! God tur til Bergfrid, Vegard, Kjell og Jon Ivar.

Irene

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,

Det blir spennende å høre nytt etter turen til CI. Håper de får gode dager. Fine glimt dere legger ut på bloggen deres. Hils kjente.

Edgar

Anonym sa...

Hei! Ja, vi følger også spent med på neste episode. Skal si gjestene får prøve reiselivet i Vest-Afrika. Og med en god start med flyturen ut så ser det ut til å bli et skikkelig realistisk opphold. Jeg synes det er utrolig bra at Vegard og Kjell får en tur til Touba området. Viktig at de kjenner og ser hvordan tilstanden er.
Knut