30. juli 2008

Hjemme igjen

For de av dere som har ventet på en oppdatering i mange dager, så kommer den altså her :)

Vi er vel hjemme igjen i Bamako - og vi har det veldig bra!! Håvard og Hanne , som de siste ukene i Norge snakket om vennene sine i Mali mange ganger om dagen, og bare ventet på å få reise hjem igjen, fòr ut så fort de hadde fått frokosten i seg den første dagen vi var hjemme. Gjensynsgleden var stor! Hanne fikk seg også ei ny venninne første dagen, ei tysk jente som bor 3 min å gå fra oss, og som skal gå sammen med Hanne på skolen (Larissa Huttner, for tidl. Elfen.misjonærer). De lekte sammen i Elfenbeinskysten da de var babyer, men det er det bare foreldra som husker :)

Det var deilig å komme tilbake og kjenne at det er her vi er hjemme nå. Alle kjente i gata; skredder, butikkmannen, videomannen , hushjelpa, dama som lager mat på hjørnet og alle andre naboene som hilste oss varmt velkommen hjem igjen og spurte etter familien i Norge.

Temperaturen er for tiden ikke mer enn 28-34 grader om dagen og nede i 25 om natta, så det er deilig. Men så er luftfuktigheten desto større, har varieret mellom 50-84 % de siste dagene, så det er ikke alt som tørker like fort, kan man si.

Dagene går nå med til å forberede ankomsten til de nye misjonærene som kommer i løpet av de neste tre ukene og ferdigstille boplasser til disse, samt å gjøre ferdig klasserommet som skolebarna våre skal bruke til høsten.

1 kommentar:

Mydland sa...

Heisann! Velkommen tilbake til Afrika! Lykke til videre! Hilsen oss 4 i Thailand