12. juni 2009

Siste minutter

Da har vi kommet fram til vår siste dag i Mali - i denne omgang - håper vi å kunne si. Flybagasjen vår er levert inn på Air France og kommer forhåpentligvis på flyet sammen med oss i kveld. Ombordstigningskort og seteplasser ligger i håndveska. Storbagasjen som blir sendt etter oss når vi vet hvor den skal sendes, står klar på misjonens kontor. Ungene er i siste bursdagsselskap, Jon Ivar har siste informasjonsoverlevering med stedlig representant, og jeg selv drømmer om noen stille minutter i bassenget etter timer på hodet i bagasje.

Det er utrolig hvor fort disse to åra har gått. Når vi ser oss tilbake, ser vi på to fantastisk gode år, der Gud har gitt oss den ene velsignelsen etter den andre. At Håvard og Hanne fant seg så fort til rette på en internasjonal skole var ingen selvfølge, og alle vennene de har fått her ute er en annen velsignelse. Det har blitt noen tårer de siste kveldene for alt og alle de må reise fra. Også vi voksne har blitt rikt velsignet med venner og et godt fellesskap i det internasjonale miljøet i Bamako. Vi har fått stått i meningsfylte oppgaver disse åra. Vi har fått være friske her ute, og ikke minst: Vi har følt oss trygge i Afrika igjen. Med den bagasjen vi hadde med oss fra de tre siste månedene vi bodde i Elfenbeinskysten, så var det heller ingen selvfølge, og dermed enda et bønnesvar som vi i dag kan si et stor TAKK for!

Takk til dere som har fulgt oss på bloggen denne tiden. Kanskje ser vi noen av dere i sommer? Enn så lenge ha en fin junikveld der du måtte være. Vi håper på en rolig tur i natt, med tre fly, litt søvn og regn og mindre enn 40 grader i Bergen i morgen!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jeg vil bare gi dere en stor takk for alt dere har delt med oss paa bloggen disse to aarene. Det har vaert veldig kjekt aa foelge med dere i hverdagen deres i Mali.
God tur "hjem" og lykke til videre, alle sammen.
Klem fra Berit m. fam

Marie Aukan sa...

Takk for nå og masse lykke til videre!! Vi har tenkt mye på dere i det siste og husket på dere hver gang på bønnemøtene våres..Håper alt legger seg til rette snart med jobb, skole og sted å bo!
Guds rike velsignelse videre i livet!
Beste hilsen familien Aukan