7. august 2008

Dette har vi ikke tid til! Men vi rakk det likevel....

For øyeblikket ligger 3/4 av mottakskomiteen i Bamako nede for telling pga mageinfeksjon. Dette har vi absolutt ikke tid til akkurat nå. Ti store og små nye misjonærer er underveis de neste 14 dagene - seks av dem kommer på søndag! Og fortsatt gjenstår en del praktisk arbeid i husa deres. En ny familie kom ut søndag kveld, og de hadde fortjent bedre oppfølging den første uka i Mali enn dette vi nå kan bidra med. Her trengs det mer enn ido-form.....

Mandag 11. aug.: Tross magesjauen som herjet i forrige uke med feber, diare og magesmerter rakk vi å bli ferdige med de nødvendigste tinga, og søndag kveld kunne Jon Ivar hente familien Heng på flyplassen. Håvard og Hanne hadde sovet en god middagslur tidlig på kvelden, slik at de kunne være med meg og lage kvelds til dem. De kom fra flyplassen kl. 22.30 Nå er antallet norske NLM skolebarn i Bamako steget fra 2 til 6, noe vi gleder oss over, både store og små.

En ekstra takk til Inge, som var den eneste av 54 stk som har lest første del av dette innlegget OG som gadd å sende oss en God Bedring hilsen :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

God bedring!