3. mars 2008

Gjester og gjestebok

Mange av dere har en for lang vei til å kunne stikke innom oss her i Badalabougou/Bamako for å slå av en prat eller dele siste nytt. Desto kjekkere er det da at vi registrerer at så mange av dere besøker bloggen vår med jevne mellomrom og således får et lite innblikk i livet vårt her sør for Sahara.

Vi har gjester fra mange ulike kanter av verden, både av folk vi kjenner litt, kjenner godt og ikke kjenner i det hele tatt. Vi har gjester som liker å lese hvordan Håvard og Hanne har det, andre liker å følge med på arbeidsdagen vår her i Mali. Noen interesserer seg mest for den afrikanske kulturen, mens andre igjen er opptatt av misjonsarbeidet vi er en del av. En gjestegruppe er kommende og tidligere misjonærer på feltet. Disse leter gjerne etter nyttige opplysninger å kunne ta med seg, eller et møte med nasjonale venner fra fortida.

Med andre ord, dere som er våre gjester på bloggen, har mange ulike grunner for å slumpe innom oss :) Og mange av disse grunnene vil vi prøve å gjøre vårt beste for å stette (men det betyr igjen at ikke alt er like interessant for alle, og det har vi full forståelse for).

Noen av dere er innom bloggen daglig, andre en gang i blant. Noen kom bare helt tilfeldig innom fordi de søkte på et ord på google som vi tilfeldigvis hadde i en tekst.

Uansett grunn og frekvens, vi har her laget ei gjestebok der du som vår gjest kan legge igjen en liten hilsen om du har lyst til det. Vi kan se hvilke land våre lesere sitter i og hvor dere har serveren deres (by/tettsted), men for oss hadde det jo vært litt kjekt å vite hvem vi har hatt besøk av :-) Utfordringen er herved gitt!

7 kommentarer:

Anonym sa...

skjønte ikke hvordan jeg skulle finne gjesteboka. Har akkurat vært på barneleir og der hadde vi om Mali! Kjekt!
- misjonsvenn fra nord

Anonym sa...

Hei alle sammen
Vi er av de som ofte er innom bloggen deres for å lese om både det ene og det andre...Nå som den kalde tiden går inn i sin 6. måned her i nord norge, er vi nok enda oftere inne på misjonærenes blogger. Vi har det bra, nå er det snart vinter og påskeferie og vi skal på hytta. Vi har allerede vært noen dager ute på marka og kost oss i snøen, md både kakao og kvikk lunsj. Ha det fint. Liv aase

Elisabeth sa...

Hei! Veldig kjekt å lese på bloggen deres, særlig om besøket i Ouaninou og ellers rundt omkring i Elfbk. Et velkomment avbrekk på lesesalen og et besøk i kjære minner - det skal ikke mer til enn å lukke øynene før lukter, lyder og bilder strømmer på!

Elisabeth Redse:)

Hanne Friborg sa...

Hei!
Eg er inne på bloggen deres og leser iallefall 1 gang pr.uke.Glimrede med blogg,kjekt å følge med kossen dere har det.Jentene liker best når det er blider og tekst om Hanne og Håvard.
Me gler oss til å treffe dere til sommeren.Helsing Gudrun Ånestad
9. mars 2008 19:16


Så kjekt å høre, Gudrun. Vi gleder oss også til dager på Åpta sammen med dere. Nå går det fort mot juni. Dette året har bare fløyet av gårde for vår del. Vet dere om noen som kunne vært intr i å leige vogna vår i sommer? Vi skal bare bruke den fram til 9. juli, og for å forsvare at vi lar den stå videre, så burde vi hatt noen som kunne brukt den etter oss....
Irene
10. mars 2008 16:58

Anonym sa...

Jeg blir krass som den krasseste kniv når jeg leser dette!!! Ingen burde bli tvunget til kristen tro fordi at de i afrika slett ikke forstår innholdet, de kan jo ikke lese!!!

Krass kniv

Hanne Friborg sa...

Eg set eg pris på kommentarar sjølv om du er kritisk til det vi held på med. Eg vil gjerne svare på kritikken og håpar du tek deg tid til å lese den.

Eg reknar med du siktar til prosjektet vi driv i Abidjan når du meinar vi tvingar den kristne trua på nokon. Då vil eg tru du ikkje heilt har forstått korleis vi driv prosjektet. I alle fall verkar det som det er i utakt med slik eg opplever det.

sidan dette innlegget vart litt langt har eg lagt det inn litt lenger bak: [h] HER [/h]

Anonym sa...

Hei!
Jeg var i Ouaninou i 1999 med min daværende tilkommende kone Berit Moen (g. Jørgensen). Hun var misjonær der noen år i forveien. Det er underlig å tenke på at jeg var der som turist og også lånte misjonærsjefens seng mens han og hans kone var hjemme i Norge på ferie. Første dagen jeg sov over klarte jeg å trampe ihjel en firfisle under kjøkkendøra, samlet opp gørra og kastet den i do. Kattene ville inn, men jeg er allergisk, så jeg valgte å la dem bli ute. Vi var i landsbyene rundt Ouaninou, f.eks i Lille Bassam. Vi besøkte latrineprosjektet, og Norad-prosjektet med brønner, og kurs i å lage mer vedgjerrige murte ovner. Jeg vil be dere hilse til Jacques og til Mehdi hvis han fremdeles bor der?
Ønsker dere alt godt, og Et Godt Nytt År i 2010.