24. januar 2008

På langtur

Vi planlegger å dra på langtur i helga. Vi er invitert til å være med på overrekkelsen av Det Nye Testamentet på kassonke språket i landsbyen Oussoubidiagna. Normisjon har jobbet i 20 år med denne oversettelsen, og på lørdag er det stor fest i landsbyen i forbindelse med overrekkelsen. 80 tilreisende gjester er på vei, derav 50 herfra Bamako (flere av dem igjen kommer helt fra Norge, blant andre tidligere misjonærer som nå kommer på besøk i anledning dagen).

Vi kjører i kolonne oppover fredag morgen og returnerer søndag kveld, 10 t kjøring hver vei...... 9 firhjulstrekkere er hyret inn for å frakte alle gjestene fra hovedstaden og nord-vestover.

Vi har handlet inn vannflasker, banan og baguetter, funnet fram Donald og game-boy til ungene, lånt oss fire soveposer og pakket ned mye varmt tøy. Vi skal sove på taket til en av misjonærene der oppe. Vi ber om oppholdsvær (ikke så vanskelig nå i tørketida), vindstille (ellers blir det vel mye sand i munn og øyner) og ikke altfor lav temperatur om natta (kan være verre med det). Vi håper å kunne komme tilbake med mer fra turen når vi kommer hjem igjen :-)

Irene

Ingen kommentarer: