30. januar 2009

Fryser ikke lenger

Da har vi fått varmen i oss igjen. Ullsokker, fleesegenser og ulltepper er ikke lenger i daglig bruk - de er faktisk ikke i bruk i det hele tatt. Nattetemperatueren er igjen over 20 grader og dagtemperaturen på det velkjente 30 tallet (32 de to siste dagene).

Bassenget er igjen klart og blått og klar til bruk, etter noen ukers vannskjøtsel.... Ja, temperaturen i bassenget gikk faktisk opp 3 grader fra i går til i dag - så noe skjer i lufta.

Vi har forstått at vi ikke hadde noen medfølelse fra det norske folk mens det var på det kaldeste her, men i motsetning til dere i Norge, så har vi ingen mulighet til å få opp varmen i huset når det først er kaldt her - ingen peis, ingen vifteovn, ingen varmepumpe eller radiator - i det hele tatt - vi var prisgitt temperaturen ute for hvordan vi hadde det inne.... Og med 15 grader ute ble det kaldt inne...... Men nå er vi ikke redd for å se talla under 20 før vi kommer til Norge i juni.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
I Mongolia har vi motsatt problem. Noen uker om sommeren er det faktisk veldig varmt med godt over 30 pluss ute. Da blir det fryktelig varmt inne i leiligheten vår. Vi har ingen vifter eller slikt som kan få ned temperaturen, så da svetter vi godt - spesielt om natta!
Selvsagt er det ikke varmen vi sliter mest med i Mongolia, men likevel... Berit

Torbjørn sa...

Ah! 30 grader høres perfekt ut!!!

Torbjørn