1. mai 2008

Bak tegnebordet igjen

Arbeidet som stedlig representant byr på meget varierte oppgaver dette året. For tiden er Jon Ivar bygningsmann og har flere folk i arbeid fra morgen til kveld. Murer skal støpes, dører flyttes, vegger males, basseng graves, trær kuttes og kjekkest av alt: Kjøkken skal lages :-)

Jon Ivar har dermed tatt fram PC'n og sitter og koser seg med å tegne kjøkken og finne best mulig løsninger for ett og hitt. Ikke mindre enn to kjøkken skal på plass til 1. august i det nye huset misjonen har leid som kontor, gjestehus og bolig. Da kommer det vel med arbeidserfaring fra Hamran kjøkkenfabrikk, som Jon Ivar også har rukket å få med seg her i livet.

Denne uka gikk det første flyttelasset med kontorutstyr fra den ene siden av elva Niger og over til den andre siden. Senere flytter gjestehusmøbler og inventar etter. Nå får vi samlet alt på ett sted og håper på en mer lettvint måte å administrere det på.

Jon Ivar har allerede fått prøvd ut sin nye arbeidsvei, og det tok nøyaktig fem minutter på sykkel.

Jon Ivar tar en pust i bakken og nyter utsikten fra taket på det nye boligkomplekset

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei!
Nå har me hatt oss ei flott langhelg på Åpta i nydeligt vårvær.Vogna dokkas står godt,men me glede oss til dokke kjem i den.Neste helg er det pinse og jentene glede seg allerede til dei skal i bassenget igjen.Kjekt å lese på bloggen dokkas:-) Helsing Gudrun