7. oktober 2008

Drømmen ble virkelighet

Vi hadde en drøm. Drømmen lot seg realisere. Jeg måtte stadig knipe meg i armen for å kjenne at dette virkelig var sant. Vi har bak oss noen flotte døgn – drømmedøgn – men hvor har vi vært?


Etter nesten åtte år var vi tilbake til vårt ferieparadis i Afrika - og alt var der som før - bølgedrønna, palmesusen, saltsmaken, vinden, sanden mellom tærne, følelsen av frihelg – men likevel, mye var annerledes...

Krigen hadde satt sine spor og syv år med manglende vedlikehold hadde satt sitt preg på mange områder. Det var påfallende få hvite i byen. De fleste stedene fikk vi høre at folk venta til valget var over før de ville komme tilbake/starte på nytt. Vi har vært tilbake i San Pedro – nest viktigste havneby i Elfenbeinskysten - 5 timers kjøretur vest for Abidjan. Her tilbrakte vi de fleste ferier og frihelger den tiden vi bodde i Elfenbeinskysten, og det var en spesiell opplevelse for oss å komme tilbake nå.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen ting er for lite og ingen ting er for stort når det gjelder bilkjøring...
Vi gleder oss sammen med dere. Takk for bilder fra stranden der vi også har gode minner fra.

Marit og Torleif

Ingrid sa...

HeiHei!!
Koseleg med kommentarar på bloggen! Skal prøva å bli flinkare med oppdateringane! hehe...

Håpar alt står bra til! Kjekt å lese korleis dagane går nede i Afrika!:)

Klem frå Ingrid!

PS.
Må helse masse til alle kjente:)...ikkje det at eg kjenner så mange..

Anonym sa...

Ja,vi hugsar Dioman frå 1995, ein plass som vel aldri har fått eit større gjennombrot for evangeliet. Er det nokon som heeld ved like det fine kyrkjebygget. Tenk on det kunne fyllast.
Til San Pedro kom vi ikkje, men unner dykk den fine turen dit.
Arne og Hildur