13. oktober 2008

Hjemme igjen

Nå er vi vel hjemme igjen etter å ha besøkt pappa en uke i Elfenbeinskysten. Det var høstferie på globalskolen, men vi hadde skolearbeid med oss fra BCA (for der var det ingen ferie) som vi jobbet noen dager med i Abidjan, . Vi gjorde mange gøye ting på turen, men go-cart kjøringa var nok noe av det kuleste. Så Torbjørn og Øyvind, nå er vi klar for et race når vi møtes igjen på en go-cart bane!!!
Ellers var bølgene i Grand Bereby megagøye - neste gang bare MÅ vi ha med surfebrett dit!!
Og så fant vi en kjempestor butikk i Abidjan. Den hadde grådig mange leker, så da var det supert at vi hadde spart all ukelønna vår de siste tre månedene. Butikken var så stor at vi fant nesten ikke veien ut igjen.

På veien mellom Abidjan og San Pedro fikk vi lære mye om plantasjer her i Afrika. Vi kjørte forbi milevis av palmeoljeplantasjer der de kunne hente olje til å lage både matolje og såper. Og vi kjørte forbi tusenvis av gummitrær som hadde på seg kopper som samlet gummi.
Vi tok fly hjem igjen i går, men det var så mange timer forsinka at vi kom ikke hjem før klokka to i natt, så i dag har vi vært noe trøtte. Håper dere i Norge har hatt en fin høstferie. Kanskje noen av dere kan fortelle oss hva dere har opplevd i ferien??
Hilsen Hanne og Håvard

1 kommentar:

Anonym sa...

Tuva sier: I ferien var vi på hytta. En dag skulle vi i badeland, men der var det så mye folk at vi kunne ikke svømme. Vi gikk på handlesenter i stedenfor, men det var kjedeligere.