14. september 2008

Olympic Games

Lørdag hadde vi enda en kjekk dag her i Bamako. Vi ble invitert til å være med på Olympic Games på The American Club. Der var det aktiviteter og konkurranser både for liten og stor, og med premieutdeling tilslutt. Første post på programmet var tenning av OL-ilden.

Området er en liten Oase i den ellers så store sandkassen Bamako. For å komme inn på Cluben, måtte man gjennom en liten "sikkerhetsport" og identitetspapir er vanligvis nødvendig.

Håvard brukte mesteparten av tida si på tennisspilling, mens Jon Ivar stod støtt og slo en etter en i bordtennis.

Hanne var den som var mest overalt og fikk med seg det meste. Mor var fotograf for anledningen.

Midt på dagen kunne vi bestille hamburger, hot dog, grillspidd, potetsalat og drikke.

Mest populært var nok svømme- konkurransen mot slutten av dagen. Tilslutt var det fri bading. Gjorde godt å få kjølt seg ned etter å ha sprunget, hoppet og kastet i 35 grader.

Konseptet minnet oss noe om de norske 17. mai-lekene (forutenom bassengdelen da), men konkurranse- instinktet hos amerikanerne var nok noe høyere enn vi er vant til.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heldiggriser! Dere er så heldige at jeg blir så glad. Her i Norge kjeder vi oss veldig fordi alle maser på oss. Men i morgen skal Vilde til Bogstad gård og plukke poteter. Og det betyr at i Norge er det høst nå. Under ti grader - de minste har begynt med dress igjen ute og vi må ha ovner på inne og pysj om natten. I hagen er det mange epler. Er det kjedelig på skolen? Lærer dere mye marsipansk? Er læreren deres snill? Vilde skal skrive seg inn på skolen 9.oktober. Hadet på badet. Nå skal vi på badet.