30. september 2008

På hjul sørover

Det fine med denne bloggen vår er er at vi i tillegg til å sende informasjon og hilsener også kan videreformidle konkrete bønneemner, og dette vil vi benytte oss av i dag.

Vil du være med og be for Abidjanturen til Jon Ivar? Han reiste hjemmefra klokken 05.20 i dag (tirsdag) og håper å kunne nå Abidjan før mørkets frambrudd i morgen. Bilen (en Toyota hiclass) er full av flyttelasset til radiokontoret/fam Sæths bagasje. I dag er det slutt på Ramadan, noe som kan være både en fordel, men også gjerne en ulempe noen plasser. Folk vil kunne være i godt festhumør, mens andre vil være i pengeknipe pga store utlegg i forbindelse med festen i dag.

Be for møte med grenseovergangen og alle politi-/militærkontrollene, spesielt i Elfenbeinskysten. Han har med seg klarete flyttepapir/utførsel av private eiendeler, men det er alltid noen som gjerne vil prøve seg med å hale mer penger ut av en situasjon som dette.

Be om at bilen må holde, om at Jon Ivar må få være frisk og opplagt under hele turen og be om beskyttelse langs veien. Han reiser alene menneskelig sett, men be om at han må få merke at det er en høyere makt som går med ham hver kilometer av den ca 1200 km lange turen han har foran seg nå.
Irene

Ingen kommentarer: