5. september 2008

Tur til Mana

Forrige helg var vi på utflukt med to venne- familier, begge fra amerika. Vi kjørte til Mana, en times tid utenfor Bamako. Der er en misjonstasjon (amerikansk) som for tiden står tom og er til disposisjon for deres misjonærer som ønsker å bytte eksosen i Bamako ut med grønne sletter og fuglesang. Noen sov i telt mens andre valgte å bruke sengene innendørs. Vi hadde lange og gode måltider der våre ulike mattradisjoner ble utvekslet i løpet av helga. Jon Ivar og Stan som nettopp hadde hatt bursdag samme dag ble også feiret med kake.

Manaturen var et deilig avbrekk til travelheten i Bamako/Abidjan. Seks voksne og 8 barn kunne boltre seg i Guds grønne natur, med både gåturer og sykkelturer. De med mest fartskløe koste seg også på moped og go-cart. Mannfolka gjorde en iherdig innsats for å få en påhengsmotor til å virke, og klarte det. Klokka seks neste morgen la de i vei på fisketur - men dessverre, de fant ingen båt uten hull som de kunne låne. Klokken halv elleve kom de tilbake med planen klar for neste steg i prosjekt fisketur!

I mellomtiden ble de med oss på tur til mirakeltreet som lever på tross av sin tilstand. Ungene hadde en uforglemmelig sykkeltur dit, som har satt spor i mer enn ett klesskap :)


Ingen kommentarer: