26. oktober 2007

Fall Festival

Da har vi kommet til veis ende på første av fire bolker på skolen vår, og dette må feires! I dag var det Fall (høst) Festival på BCA med mye god mat, mange artige aktiviteter, vannmelonutskjæringskonkurranse, masse folk og god stemning. Det var forresten gruppa til Håvard som gikk av med seieren for en fantastisk flott kanin i vannmelon :)

Over helga skal elevene få utdelt første av fire Report Cards, med karakterer og kommentarer, så gjett hva læreren her i huset må bruke helga til. Det er uvant, ja, faktisk helt nytt for meg å skulle sette karakterer på elevene så langt ned som i 3. klasse. Mye er annerledes enn det norske skolesystemet, både på godt og vondt. Jeg får ta med meg det beste fra begge sider :)

Da vi andre dro hjem fra skolen, dro Håvard hjem til en klassekamerat sammen med 6 andre gutter. Det er bursdagsfeiring i dag. Fire av guttene skulle til og med overnatte til i morgen, og Håvard er en av dem. Han fòr glad og fornøyd avgårde, uten en enste norsktalende med seg. Dette hadde han ventet på en hel uke nå :)


Tar du musa over bilda vil du få opp en billedtekst.
Irene

Ingen kommentarer: