1. oktober 2007

Tilbakemelding

Vi ser at antall blogglesere som er innom i løpet av en dag, for ikke å snakke om i løpet av en uke, er langt større enn vi kunne drømme om da vi startet denne formen for informasjonsspredning. Vi rekker med et tastetrykk eller to å nå MANGE med noen glimt fra livet vårt her i Mali. Og vi er glad for denne interessen dere viser ved å være innom bloggen vår - så mange - og så ofte (?)

MEN - det er ikke bare fordeler med denne nyteknologien som gjør dette mulig for oss. Regner med det sitter slekt og venner rundt om i Norge som venter på et brev i postkassa - eller på et brev på data`n. Vi har dessverre skuffet mange av dere så langt, og vi kan ikke love at vi skal bli så mye bedre, men tanker og drømmer har vi jo.... men vi ser at mye av det vi har opplevd så langt har blitt dekket i blogginnlegg.

Ulempe nr to - det er nok noen rundt omkring som gjerne ville hørt en lyd fra oss, men som ikke har tilgang til internett. Dette må vi prøve å fange opp på en eller annen måte.....

Ulempe nr tre - når vi ikke sender ut brev som før, så får VI heller ikke brev tilbake - hverken i postkassa nede i byen eller på data`n (det har vært noen FÅ unntak, og de er vi veldig takknemlige for!!)

Dersom du allikevel skulle få lyst til å sende oss en hilsen, så kan det gjøres på flere måter. Rett over bildet av oss på bloggens framside, finner du en link til "kontakt". Ved å trykke på den, vil du få fram både postadresse, telefonnummer og epostadresse til oss. Så herved er utfordingen gitt :) Vi er spent på hvem som blir førstemann ut :) :)

ps Det skal også gå an å legge en kommentar rett på bloggen (nederst på hvert blogginnlegg, men vi gjør oppmerksom på at kommentarer som blir sendt her, vil vises for alle som leser bloggen :) Men det er kjekt å få meldinger på den måten også.

irene

3 kommentarer:

Jon Ivar sa...

Test-kommentar. Kan du lese dette, funker det :)

Anonym sa...

For å få registrert en kommentar, må du velge navn på avsender, og så trykke registrer.
Irene

Anonym sa...

Hei! Kjekt å følge dere på bloggen, gleder oss til å komme nedover når den tid kommer. Men foreløpig har vi en jobb foran oss når det gjelder språk, det kan ta sin tid! Glad vi har dette året til å forberede oss..
Vi husker på dere i bønn og ber for Mali og Elfenbenskysten.

Guds fred!