12. oktober 2007

Rekreasjon

I flere dager har vi nå gått i spenning for hvilken dag Ramadan ville bli ferdig - ingen kunne vite det med sikkerhet før det ble annonsert i landet. Vi håpet sterkt på at fredag ville bli muslimenes festdag, og dermed en offisiell fridag i landet. Dette ville i så fall gi oss en ekstra fridag fra skolen. Alternativet var lørdag, som noen spådde, men da hadde vi jo hatt fri likevel....

Men i kveld kom meldingen over radio og tv. Ramadan er over og i morgen er det fridag! Det er månen som bestemmer avslutningen på fastetida. I løpet av fem minutt fikk vi ikke mindre enn tre henvendelser fra våre muslimske venner og medarbeidere om at det blir fest i morgen.

Vi var midt inne i en runde med Settlers da folka våre kom på døra eller ringte til oss. To torsdagskvelder på rad har vi nå hatt en spillekveld med Oddrun og Kai Even Bjørdal (Normisjon). Rekreasjon, kaller man det på fint. Da vi fikk meldingen om fridag neste dag, utvidet vi reportoaret til å omfatte også en runde Ticket to ride og to omganger Bonanza. Seirene gikk i damenes favør både i kveld og forrige torsdag. Mannfolka ønsker revansj.

Nå ser vi fram til å slippe å ha klokka på 05.45 i morgen tidlig :)

Irene

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tinger på en runde med Settlers neste år! :)

Jon Ivar sa...

Flott. Vi er med!