11. desember 2007

Julespill

1. søndag i advent hadde vi framføring av julepillet som vi hadde øvd inn på skolen vår. Salen var full av foreldre og venner av skolen som ville se på julespillet vårt. Det var veldig gøy å spille det vår klasse hadde øvd på, og det var gøy å se på når de andre elevene framførte sine deler. Hanne var en gjest på biblioteket, der det kom en mann og lette etter ord fra julefortellingen. Håvard var Mr. Janson, the bell shopper, som solgte bjeller til jul.

Denne uken skal skolene til to av vennene våre her ha julespill, så da er det vår tur til å være publikum to kvelder på rad. Den tredje kvelden skal vi til en svensk familie og ha Luciafeiring sammen med mange andre fra Skandinavia. Den fjerde dagen (da har vi kommet til lørdag) skal vi øve på julespillet på søndagsskolen, som vi skal framføre på søndag. Vi har allerede tatt bilder av scenene, men nå skal vi øve på sanger og spill sammen. Det blir en travel uke for oss, men det blir gøy :)

Vi har fått høre fra flere i Norge at de har hørt oss på Superblink sin jule-cd som kom ut sammen med Jul Igjen. Vi ble spurt om hvordan vi trodde det kom til å bli å feire jul i Mali. En ting er i allefall sikkert, det går an å feire jul her. Det kan vi se allerede nå. Men snøen uteblir, slik vi antok i august.

Hanne og Håvard

Bilder fra julespillet vårt (foto: Espen Kvamme)

Ingen kommentarer: