4. november 2007

En ekstra dag i Bamako

Gjestene våre fikk en ekstra dag i Bamako i dag for at de skulle være helt restaurert for den lange bilturen som ligger foran dem når de nå skal til Elfenbeinskysten. Dermed fikk vi alle sammen en herlig dag på Hotel Mande, like ved elvebredden. Det gjorde godt for både liten og stor, gjest og misjonær. Vi prøvde et nytt hotell i dag som vi gleder oss til å ta med våre julegjester (og senere gjester) på! En gang i måneden har vi hatt en badedag på et av hotella i byen. Ungene koser seg, og vi voksne synes det er godt å slappe av på denne måten etter en travel måned.

Før badeturen var vi på familiemøte på den engelskspråklige søndagsskolen som vi har vært på hver søndag så langt (familiemøte en gang pr mnd). Her møter ungene skolevenner og jeg kollegaer. Vi føler vi hører til i forsamlingen og blir regnet med på en positiv måte. Vi låner lokalet til den store amerikanske skolen som ligger to minutt unna oss.

I kveld skulle en norsk delegasjon ha ansvar for gudstjenesten i den internasjonale kirka i Bamako Coura. Gjestene våre følte seg kvikke etter dagen ved elvebredda, så de ønskte å være med oss der. Det ble en fin kveld og en fin avslutning på en rik helg. Også her møtte vi mange venner og kollegaer. Vi er med i et stort fellesskap her ute, på tvers av mange nasjoner og tungemål.

Irene

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei langt der vest. Må jo innrømme at det høres deilig ut å ligge å duppe i bassenget etter hardt arbeid! Det er dere vel unt. Her øst har det blitt kaldere nå, fra -14 til 0 grader om dagen, men vi trives godt og har det bra. Hils kjente og lykke til videre.
Hilde og Kai Ove