6. november 2007

VEL FRAMME

Da fikk jeg telefonen som jeg har ventet på i hele dag :) Jon Ivar og resten av gjengen er vel framme i Ouaninou. Etter 12 t kjøring i går hadde de overnattet i Odienne, 2 t nord for Touba. Mesteparten av gårsdagen hadde de hatt en gjennomsnittsfart på 23 km/t pga dårlige veier, så det gikk ikke så fort kan du si. Det er ikke forsvarlig å kjøre etter mørkets frambrudd, så de siste timene tok de i dag. De hadde vært framme i Ouaninou kl 11 i formiddag.

I tilknytning til kirka i Ouaninou er det sanitæranlegg og lagt opp til overnattingsmuligheter, så de sover i kirka de to første nettene. Dagen i dag hadde gått med til å hilse på folk. De hadde også fått vært innom ett av husa vi bodde i den første perioden vår i Elfenbeinskysten (Vatnedalen, for dem som er lokalkjent :) ) Det huset hadde ikke sett så gale ut som han frykta, sa Jon Ivar, men rebellene bor fortsatt i alle husa til misjonen.

I morgen planlegger de tur til Koonan. På kvelden skal de ha møte i kirka i Ouaninou kl 20. Neste dag tar de turen til Dioman og Touba, før de setter kursen mot Abidjan fredag.

Jon Ivar kommer nok med mer informasjon etterhvert som han får nettilgang, men dette var en liten oppdatering for dem av dere som venter på neste "episode". Det var ikke mobildekning i Ouaninou, så han ringte fra en kiosk.












(Kirka i Ouaninou. Foto: Tor Ove Haga)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann.

Veldig kjekt med denne bloggen - og kunne følge med på reisen til "gamlingen" (les: Vegard Svensen).

Følger spent med videre :).

Hilsen
sønnen Eivind Svensen

-peace-

Jon Ivar sa...

Hei Eivind
Så flott at vi kan være til hjelp med litt informasjon til våre gjesters familie også :)
Den biten hadde jeg ikke tenkt på.
Det var forresten veldig kjekt å ha ham på besøk her ute.
Irene