6. september 2007

Søndag i Bamako

Søndag var vi på søndagsskole på en stor amerikansk skole som ligger 2 min gange fra oss. Vi ble kjent med flere nye familier. Noen bodde i nabolaget, noen hadde barna på samme skole som Hanne og Håvard og noen hadde vært misjonærer i Elfenbeinskysten og hadde måtte forflytte seg slik som NLM-misjonærene. Vi fikk en koselig drøs med flere av dem under forfriskningene etter ”møtet”, mens ungene lekte på skolens lekeplass.

Søndag ettermiddag tilbrakte vi på et hotell 5 min kjøring fra oss. Der var det et stort badebasseng så vi fikk både kjølt oss ned og mosjonert litt Midt mens vi var der ble det væromslag. Sterk vind og regn kom som kastet over oss, og vi måtte søke ly under taket til restauranten. Ungene ble skikkelig kalde og var aldeles forskrekket over at de kunne fryse i Afrika!!! Like fort som regnet kom var det borte, og vi kunne fortsette bading og en deilig ettermiddag på Hotell Salam. (Ikke Salem om noen tror vi har skrevet feil!!)

Etter fem dager i Mali så vi i dag den første personen utstyrt med gevær. Det var på Hotellet. Han satt ute, foran doen/omkledningsrommet!!! Det var visstnok en del amerikanere på hotellet, i viktig embeds medfør, og de måtte passes på…..


Ingen kommentarer: