7. september 2007

Tur til Narena

Den første lørdagen vi hadde her i landet, var vi en tur til Narena. Det ble en flott tur med en fantastisk natur langs hele veien. Det var grønt og frodig overalt, og til tider liknet strekningen mye på veiene vi kjørte i Elfenbeinskysten. Å komme til en landsby igjen og rusle blant hyttene der, gjorde sitt til at vi følte ekstra på at vi var tilbake til Afrika!!

Det var kjekt å se familien Selstø igjen, denne gang i hus og virke i Narena. Hanne og Hedda (5 år) fant fort tonen på det rosa jenterommet.

Vi var også innom koren (tunet) til ordføreren i Narena, som helt fra starten av har fungert som en god støtte og veileder for misjonærene i Narena. Håvard himlet med øynene da ordføreren fortalte at han hadde 14 barn. Men det var med to koner da…..

Før vi dro fra landsbyen var vi innom tomta der det nå bygges to boliger, tenkt til Kjersti Gangstø og Svanhild Fidjeland. Tor Ove Haga kommer ut i oktober for å gjøre disse ferdig, og damene håper å kunne flytte inn til jul. Det er også planlagt en familiebolig like ved disse to husene.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser spennende ut! Gleder meg til å se Narena med selvsyn!